Friday, 3 October 2014

Køkken Design

Køkken, Design

Køkken Design
Køkken Design

Køkken, Design

.. Indre indretning, indretning, design, interiør, bolig indretning, udsmykningsidéer

Køkken, Design

Den brugerdefinerede af passende og harmonisk behandling af indre udsmykning, indretning og passende møbler, synes at have været en stor afbrudt i løbet af dette århundrede, måske på grund af ligegyldighed af arkitekter i den tid dette datterselskab men nødvendig del af deres arbejde, eller måske til et ønske om en økonomi, Køkken, Design, der foretrak den vejtransportbrugerne malet og kunstigt finkornet fyrretræ, med dekorative effekter fremstillet af tapet, til de mere solide men dyrt men mindre prangende træ-paneler, arkitektoniske støbninger, godt lavet dobbelte døre og skorstenen stykker, hvor man konstaterer, at det i slutningen af sidste århundrede, selv i huse af moderat leje. Møblerne var derfor uafhængige og "begyndelsen af hensyn til sig selv en Art, syndet hendes limits" ... og "voksede til den bane, der kunne stå af sig selv, og såvel som dets bedre, gik en vej for sin egen." Indvendigt udestue Finishing

Køkken, Design

Interiøret, overdrages fra en bygherre, som det var i tomt, Køkken, Design, fyldt op fra upholsterer's butik, nysgerrighed, og auktionen værelse, mens et stort bidrag fra udestuen eller den nærmeste blomsterhandler giver den sidste finish til en blanding, som karakteriserer det nuværende smag for indretning af en boudoir eller en tegning. Der er, naturligvis, i mange tilfælde en individualitet erfaringer "omnium gatherum" i en sådan tilstand af møbler. De fryser, som minder om ejeren af en tour i Italien, det malerisk stol fra Tanger, og det broderede piano fra Spanien, er dem, der rejser, behagelig souvenir, som også er gaver fra venner (når de har smag og dømmekraft), Køkken, Design, skærme og flower-standere, og fotografier, som er erindringer fra de former og flader adskilt fra os efter afstand eller død. En test af hele spørgsmålet om en sådan ordning af møbler i vores stuer, er mængden af dom og skøn vises. To gode eksempler på den nuværende måde, der repræsenterer det indvendige af Saloon og Salon på Sandringham House, er her gengivet.
Køkken, Design
Hvordan indsamler arv påvirket på den indre udsmykning Der er på nuværende tidspunkt en ambition hos mange velhavende personer at efterligne den virkning, der i huse af gamle familier, hvor, i generationer, værdifulde og mindeværdige artikler af dekorative møbler er blevet opsamlet, lige som billeder, plade og Kina er blevet bevaret, og i mangel af nedarvning af husholdningernes guder, det er praksis at erhverve, eller som den moderne term, "at indsamle," gamle møbler i forskellige stilarter og perioder, indtil værelset bliver upassende og overfyldte, et tegn på rigdom, snarere end af den smag, af ejeren. Som det ofte sker, Køkken, Design, at sådanne samlinger er gjort meget hurtigt, Køkken, Design, og i de korte intervaller af en travl kommercielle eller politiske liv, at valgene ikke er den bedste eller mest egnet, og hvor meget er nødvendigt i løbet af kort tid, bliver det umuligt at afsætte tilstrækkeligt mange penge til at indkøbe en virkelig værdifuld model af den slags ønskede; i stedet en effektiv og billig reproduktion af en gammel model (med alle de fejl uadskillelig fra disse betingelser) er tilføjet til det sammensurium af artiklerne kræver opmærksomhed, og optager plads.
Køkken Design

No comments:

Post a Comment