Friday, 3 October 2014

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt
havearkitekt

havearkitekt

" 1.Det er naturligvis interviewer familiemedlemmer; ikke kun mor og far, havearkitekt, men onkler, havearkitekt, tanter, fjerne fætre. Først en hurtig stamtræ tilbage kun to generationer og begynde at foretage opkald eller sende mail eller e-mails. Her er nogle af de grundlæggende ting, man ønsker at vide:
 • Komplet navne (gift og maiden navne) < /li>
 • Adresser i hele deres levende< /li>
 • fødsel poster< /li>

  havearkitekt

 • militærtjeneste (hvor og hvornår) < /li>
 • ægteskab poster (selv tjenere, hvis muligt) < /li>
 • fortegnelser over løsøre (amtet) < /li>
 • nedgravning poster (hvor) < /li>
 • gamle billeder, specielt hvis de har navne og datoer< /li>

  havearkitekt

  2.Familien kristen menighed. Selv om det ikke ser ud til at være en sådan fælles praksis disse dage tidligere familier holdt deres bibel for evigt, ofte holder post af familiemedlemmer, fødsler, vielser og dødsfald på sider i bibelen. 3.Gamle familie bogstaver. Endnu en gang, med teknologi, har vi alle, men mistede den art af brevskrivning (hvad er vores egne børn og grand børn har at se tilbage på i de kommende år? ). Men ældre generationer søgte at bevare breve af betydning. Disse breve kan ofte være af stor værdi til at spore din ophav. De kan indeholde vigtige datoer, fakta, og steder, der kan være til hjælp. Kontrollér afsenderadresser og postmærker for oplysninger. 4.Juridiske dokumenter er en fantastisk ressource. Disse dokumenter omfatter handlinger (ejendom adresser), havearkitekt, testamenter (navne på pårørende kan du ikke har vidst), ægteskab licenser (bemærk de vidner), fødselsattester vælgerregistrering, vedtagelsen poster, og selv domme. Søgningen til disse dokumenter bør begynde med amtet poster. 5.Hvad med sammenslutninger deres forfædre har tilhørt? Disse omfatter kirker, havearkitekt, klubber, havearkitekt, veteraner grupper og hytter, som alle kan give baggrundsoplysninger for din søgning. 6.Census data. Efter 1840 tællingen indsamles alder, fødested, erhverv, personlige rigdom, uddannelse, ægtefælle, børn, hyrede hænder, og selv indvandring information. Kopier af originale decennial census former fra 1790 til 1930 er tilgængelige på mikrofilm til forskning på det amerikanske nationale arkiver og registre Administration i Washington, DC (archives.gov/), på arkiverne regionale centre, og vælg føderale depositar biblioteker i hele USA.
  havearkitekt
  7.Naturaliseringspolitik poster. For Pre-1906 naturaliseringspolitik: Kontakt statens arkiver i den stat, hvor naturalisationen opstod for at anmode om en søgning i stat, amter og lokale domstole poster. Kontakt Nara regional facilitet, der serverer den stat, hvor naturalisering opstod for at anmode om en søgning af føderal domstol poster. For naturaliseringspolitik efter 1906:
  havearkitekt
  Efter 1906, domstolene sendt kopier af naturaliseringspolitik til indvandring og naturalisering Service (INS). Naturaliseringspolitik fra føderative domstole er holdt i Nara's regionale faciliteter for de føderale domstole i deres område. Læs mere: archives.gov/genealogy/naturalization/ 8.Grav steder. Imellem gravsten vil give datoer og mulige efternavne. 9.Biblioteker. Her kan du finde avisartikler (se nekrologer over, og fødslen og ægteskab meddelelser) og bøger om den lokale historie (hvad der skete i deres liv). Mange biblioteker kan hentes online. Du vil også finde genealogy oplysninger i flere biblioteker, Allen County Public Library i Indiana har den næststørste genealogiske samling i USA.
 • No comments:

  Post a Comment