Friday, 3 October 2014

dekoratør

dekoratør

dekoratør
dekoratør

dekoratør

8. Læg et tyndt stykke skumgummi under din symaskine's fodpedalen for at forhindre det i at glide rundt når det bruges på en uncarpeted overflade. 9. Gemme en magnet i din syning indkøbskurv for at tiltrække løse ben og lægger en til din symaskine til at holde ekstra nåle. Hvis du klæber en lille magnet i enden af et træ målestok behøver du ikke at bøje sig for at samle benene, der falder på gulvet. 10. Vaskes og rengøres grundigt mascara pensler kan bruges til at rengøre sprækker af din symaskine. 11. Ved at lade en beklædningsgenstand hem du kan mindske folder ved anvendelse af hvid eddike til den forkerte side af stoffet og damp tryk på det.

dekoratør

12. Prøv denne økonomisk erstatning for brugerdefineret afskæring tabel pads: Sæt et quiltet madrasbetræk over din bordplade og trim med sakse til en brugertilpasset. Vil du have et solidt, varme-absorberende tabel pude til at beskytte overfladen på din tabel. 13. For en alternativ nål gevindskæresæt til elektrikerrør: skubbe nålen gennem et ark hvidt papir, øjnene vil være nemmere at se. 14. Når du skal købe tilbehør til en nylig sy projekt, hæfte en lille stof prøve til et kartotekskort og tage den med dig til butikkerne. 15. At organisere løse knapper: String dem sno bånd og sno enderne sammen til en nem måde at gemme dem. 15 Tips til, hvad du vil gøre med dine sy mønster

dekoratør

571 Hvad gør man med en sy mønster når du tager det ud af kuverten. Du har søgt efter det mønster bøger, dekoratør, fundet det perfekte mønster for dit materiale og du er nu hjem for at gøre det. Hvad gør man med en sy mønster når du tager det ud af kuverten. Du har søgt efter det mønster bøger, fundet det perfekte mønster for dit materiale og du er nu hjem for at gøre det. Hvad er det første, du skal gøre?
dekoratør
Har du valgt et mønster for din størrelse, dekoratør, når du åbner klappen, alt er foldet pænt. 1. Tag vejledningen og det vil vise dig, hvordan du kan angive mønster på din struktur, der vil være at fastsætte undtagelser for de forskellige bredder af stof, og med eller uden nap. Nogle stoffer kan du skære dit mønster stykker i modsatte retninger andre du skal danne mønster stykker alle går samme vej eller andet stof vil vise en anden skygge, velour og corduroys er et godt eksempel. 2. Skær rundt i kanten af samlingen diæter med papirsakse, ikke sakse du skærer stoffet. 3. Kontroller altid mønster stykker mod dig, dekoratør, kan du ben de forskellige stykker sammen og prøv det på at se, om der er behov for justeringer før du skære stoffet. 4. Med dit stof højre side ud, og ben mønstret stykker efter layout til dit stof bredde og klippe stof mønster stykker ud.
dekoratør
5. Du vil se trekanter kaldet hakkene. kredse, dekoratør, pile, dekoratør, ødelagte ledninger, ubrudte linier.

No comments:

Post a Comment