Friday, 3 October 2014

boligindretning

boligindretning

boligindretning
boligindretning

boligindretning

7. Plan for tid til at være sammen med din partner. Hvad enten det er en romantisk weekendophold eller blot møde for kaffe sammen en gang om ugen skal du sørge for at have en mulighed for at tilbringe tid sammen med din partner - og ikke taler om børnene. 8. Skyld gøre arbejdet for dig. Lad os se det i øjnene, boligindretning, forældre kan finde masser af ting at føle sig skyldig. At lade børn til børnepasning, lange timer brugt på arbejdet, boligindretning, og selv foranstaltninger vedroerende budgetdisciplin er fælles kilder af skyldfølelse. Undgå at lette din skyldfølelse eftergivenhed, ødelægge eller hengiver sig børn med legetøj eller andre materielle besiddelser. Skyldfølelse kan være gavnlig, men hvis den minder dig om at tage fri fra arbejde for at deltage i et barns skole spiller børn eller beder dig om at leje nogle hushjælp til at skabe mere familietid.

boligindretning

9. Læg en plan for at overleve disse svære tider. Kun tv-familier er fri af maniske perioder af dagen. Spisetiderne kaos, boligindretning, morgen galskab og sengetid kampe er almindelige i mange familier. Identificer din svære tid af dagen og få super organiseret og være villig til at stille dig selv sparsomme hvis børn unødvendige krav om du på disse tidspunkter.

boligindretning

10. Ophold uden for børns kampe. Kampe søskende forstyrre freden så det er svært for forældre at blive involveret. Chancerne er du enten beder om fred og ro, træffe en afgørelse om at afslutte sagen, boligindretning, eller tage sider for at lægge skylden på det barn, der forårsagede krænkelser. Hvis du er træt af indblanding i børnenes kampe og derefter overlade det til dem at løse. Når børnene begynder at bicker pisk det til en anden del af huset eller starte dem udenfor, indtil de er færdige.
boligindretning
11. Kontrollere, boligindretning, at fjernsynet. Hvis fjernsynet er lavet om i dit hus så er det tid til at fastlægge nogle snævre grænser for visning. Ti timer per uge er en fornuftig retningslinje for børn i den alder. Har tv-fri aften og lad børnene prøve andre former for underholdning.
boligindretning

No comments:

Post a Comment