Friday, 3 October 2014

byggefirma

byggefirma

byggefirma
byggefirma

byggefirma

På nogle mønstre, som du også vil se på sømmen syning linjer pile. Dette er i overensstemmelse med mønsteret maker retning til at sy sømmen. 6. Når du har klippet alle de stykker, få din sporing kulstof. Fold aftastning carbon så, at når du placerer den mellem stoffet og spor, du vil have mønster mærket på indersiden af dit stof. 7. Hvis det er muligt få en plastik aftastning hjul, det bliver ikke skåret i dit mønster væv. nogle metal opsporing vil hjulene skær mønster og gøre det vanskeligt at genanvende det mønster igen. 8. Overføre alle de mønster markeringer på indersiden af dit stof, bruge en regel til at styre langs den lange søm.

byggefirma

9. Nu er du klar til at starte sy dit tøj og alt det, du har på dit mønster er nu inde i dit stof. 10. Igen, kontroller stykker mod dig for at sikre, at de sidder rigtigt. 11. Ben, byggefirma, klæbeevne, byggefirma, kødkraften eventuelt, tryk på vejen, så du passer som du går og følg instruktionerne, tage det skridt for skridt. 12. Som en generel vejledning, når beslutningen om hvilken længde af stof til at købe skal du to gange din længde plus længden af bøsningen hvis du gør noget med en muffe. For nederdel eller bukser skal du to gange din længde.

byggefirma

13. Når du leder efter stoffer, noget, der føles stift har en hel del af det, der kaldes dimensionering og når det er vasket kunne gå meget vagt og ikke holde sin form. 14. En god test for knusning er til mellemvarm vævet i hånden og se hvis folder vil falde ud. Hvis de holder, så vil det altid knuse uanset hvor forsigtigt dit tryk på det. 15. Køb dine begreber når du køber dit stof, tråd, lynlås, byggefirma, bias binding, interfacing, beklædning, kontrollér mønstret kuvert for hvad du skal udfylde dit tøj. Det er de vigtigste punkter for at få dit mønster stramt og lykkeligere syning.
byggefirma
© 2006 CTBaird rettigheder forbeholdes Sew mere For U 1.000 Sikker, naturlig og effektiv veterinær hemmeligheder til Healing din Pet 601 De fleste mennesker ved ikke, byggefirma, hvordan de skal behandle deres kæledyr når deres kæledyr har behov for dem mest
byggefirma
Vet, byggefirma, veterinære og kæledyrs sundhed, De fleste mennesker ved ikke, hvordan de skal behandle deres kæledyr når deres kæledyr har behov for dem. Overraskende nok har en masse mennesker, der ikke selv har en uddannelse eller viden om, hvordan man kan pleje deres kæledyr. Kæledyrets liv kan være i fare, hvis ejeren ikke har den viden. For eksempel: Hvis kæledyr lider af ømhed og smerter i alderdommen og arthritis eller svalerne husholdning gift som chokolade, må ejerne, hvordan de skal håndtere det? Det meste af tiden er svaret "nej" som de cluless om, hvad man skal gøre som det næste. Så det næste bedste aktion, at en ejer kan gøre, er at uddanne sig bedre om, hvordan til at passe deres kæledyr.

No comments:

Post a Comment