Tuesday, 5 August 2014

indretningsarkitekt i københavn

Lyse op i tegning rum i dit hus
En af de første prioriteter, der kommer til enhver persons sind samtidig med at designe det indvendige af hans / hendes hus er at vælge den optimale og perfekte nuance af din tegning værelse farve. Tegning værelse er et sted, hvor en person, sammen med sin familie, venner og gæster tilbringer det meste af sin tid, og derfor er en vigtig del af rummet.

Det er også et sted, hvor en person kan vise alle hans kreativitet og evner til at dekorere stuen og dermed skabe et varigt indtryk i hovedet på gæsterne. Mens vælge farven på det indvendige af din tegning værelse, skal du sørge for, at farven passer helt med resten af møblerne, porcelæn og dekorative elementer i rummet.

Du skal også vælge en farve under hensyntagen til mængden af ​​sollys ind i lokalet. Det så sker, at folk gør den fejl at vælge en lys skygge når rummet bliver udsat for en enorm mængde af sollys at gøre rummet ser ekstra lys og dermed sårende for øjnene. Her er nogle farvenuancer og deres funktioner, der vil tilføje en ny dimension til din tegning værelse.

blå skygge

Blå nuancer er ikke så meget eksperimenterede i almindelige stuer. Men du nødt til at forstå, at blå er en farve, der vil give en forfriskende og opkvikkende look til rummet. For at give en anderledes følelse af atmosfære, kan du endda tilføje en nuance af blå nuance med en hvid farve.

grøn skygge

Stuer kan gøres forfriskende og afslappende med en nuance af lyse nuancer af grøn farve. Ved at male en enkelt væg med en lys grøn nuance og de øvrige vægge med en kontrastfarve, kan dit værelse nemt se storslåede og lokkende.

Drawing Room farver Rød skygge

Rød er en god skygge, der kan gøre underværker i dit værelse, hvis de anvendes på den rigtige måde. Du må ikke begå den fejl at bruge for meget af røde nuancer, da det vil gøre dig urolig og ophidset.

Neutral skygge

indretningsarkitekt i københavn, Mange mennesker vælger en neutral tekstur til tegning værelse, som der er intet som at for at fremhæve de udstillinger og dekorationer i dit værelse. Gå efter rismel lavendel grå, forlovelse fuchsia og blege kastanje fersken nuancer, der er tilgængelige i næsten alle mærker af maling.

brun nuance

indretningsarkitekt Brown er vejen at gå, hvis du ønsker at give et klassisk look til din tegning værelse. Højdepunktet i at bruge en brun nuance er, at det helt vil supplere resten af ​​møbler, træværk i dit værelse og dermed give en øget indtryk. Valg af en skygge for din tegning rum interiør er helt dit valg.

Lav en klog og velovervejet valg og krydstjekke med andre faktorer såsom sollys, supplerer møbler og træværk, som skal supplere de dekorationer og sådan. Altid indgyde nye ideer og innovationer til at gøre din tegning værelse ser godt og indbydende. Brug supplere farver og fremmer valg at blande farver og giver en ny struktur til rummet. Ved hjælp af en enkelt væg som et knudepunkt, og give det en anden nuance end de andre vægge i værelset er en innovativ løsning. Velkommen gæster i dit hus til en forfriskende tegning værelse

Drawing room colors

No comments:

Post a Comment