Tuesday, 5 August 2014

boligindretning arkitektforbundet

Hvordan man kan opretholde Færdigbehandling af Granit Counters
Granit er en yderst færdigbearbejdede sten normalt inkorporeret i køkken bordplader og selv i badeværelser. Skønheden i denne dyre sten er dens æstetiske udseende og glat overflade, som også gør det mere populært selv at være den luksuriøse sten. Granit elegance gør det mest sofistikerede interiør sten, der skal installeres i køkkenborde fordi chefen aspekt af granit er dens holdbarhed og modstandsdygtighed over for pletter.

Selvom granit toppe er holdbare og modstandsdygtige over for pletter endnu skal vi være forsigtig nok til at bevare skønheden i granit gennem ordentlig vedligeholdelse. Sommetider farve og glans af granit synker ned på grund af skødesløshed og øge dens levetid og glans, er det vigtigt at tage forsigtige skridt til vedligeholdelse. Vi har bragt de måder at bevare finish udseende granit køkken bordplade:
boligindretning
     Den første sædvanlige måde at bevare farve og glans af granit køkken bordplade er dens apt rengøring. Fordi granit tællere er resistente over for pletter, de kan nemt få rene med blød svamp eller klud. Sørg for at du ikke bruger stål til at rengøre de resterende punkter på disken, da det kan efterlade grimme skrammer granit. Rengøring granit med våd klud hjælper også med at bevare farve og glans for længere tid.
     For at opretholde pH balance i granitsten, skal enhver kemisk renere undgås, da de ofte skrabe granit og kan forpurre udseende. Der er så mange kemiske rengøringsmidler til rådighed på markedet, men man skal være omhyggeligt vælge den ene specielt lavet til rengøring bordplader og er ikke barske på natursten.
     Granit CountersRemoving stædig plet er ofte et problem granit bordplade, så det er tilrådeligt at vedtage anden metode til make granit rustfrit stål. Granit synes at absorbere pletten fra agent og til at fjerne pletten er det bedre at anvende nogle skum eller flydende opvask gel på den hårde pletten og lade det natten over. Tør af med svamp dyppet i varmt vand.
     For at gøre din granit bordplade pletten bevis, kan du også anvende granit sealer før sin installation. Producenter yde denne service varieret grundlag for at få granit forseglet med en apt kommerciel sealer granit ikke står nogen form for pletten. Den eneste ting at blive husket, er at køkken granit bordplade forseglet igen i en periode på to eller tre år, således at bevare sin glans og gøre pletten bevis.

No comments:

Post a Comment